Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2021, 04:52

Bomba srpskog beka gol kola u Belorusiji (VIDEO)

Antić sjajnim udarcem doneo preokret Šahtjoru

Šahtjor iz Soligorska fenomenalno je otvorio sezonu u kojoj brani tron Belorusije te posle 13 kola ima isto toliko pobeda, a poslednje slavlje, na gostovanju Slitsku (4:1) ukrasio je sjajan pogodak Nikole Antića.

Srpski internacionalac koji igra na poziciji levog beka bombom sa oko 20 metara doneo je preokret Rudarima i najavio novo slavlje, a majstorija iz 62. minuta proglašena je za potez kola.

Antić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je fenomenalnim golom ujedno potvrdio da je višenedeljna pauza usled virusa korona iza njega, a na putu do novih trofeja nedavno su mu se pridružila tri doboro poznata lica domaćoj publici: Đorđe Ivanović, Aleksa Pejić i Miloš Šatara, dok je od ranije fudbalski ambasador Srbije u Soligorsku i Igor Ivanović.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.