Bomba iz komšiluka - Istorijski transfer, novi Hrvat u Madridu!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 21:07

Bomba iz komšiluka - Istorijski transfer, novi Hrvat u Madridu!

Kakav transfer!

Hrvatski mediji lansirali su danas informaciju, potvrđenu iz više izvora, golman zagrebačke Lokomotive Ivo Grbić novi je član Atletiko Madrida!

Spekulisalo se da je Marko Dmitrović prva želja Atletika, da bude zamena za golmana Adana koji je napustio klub, ali je naš golman odlučan u nameri da bude prvi izbor u svom sledećem klubu.

Uz to, Eibar je tražio od početka preveliko obeštećenje za Dmitrovića, još od prošle sezone kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se spekulisalo da ga i Barselona želi umesto Silesena kao zamenu za Ter-Štegena.

Bilo kako bilo, brojni izvori iz Hrvatske su preneli da su Atletiko i Lokomotiva postigli dogovor o obeštećenju od četiri miliona evra, uz dodatna dva kroz bonuse.

Zanimljivo, Ivo Grbić je u Lokomotivu stigao besplatno, pošto je splitski Hajduk procenio da nema kvalitet i odbio da produži ugovor sa njim.

Lokomotiva je "dupli" pobednik, nakon istorijskog drugog mesta na tabeli HNL, sada je i kaparisala istorijski transfer - Ivo Grbić je najskuplji golman u istoriji hrvatskog fudbala.

Inače, ne treba da podsećamo da se ovako kolonija Hrvata proširila u Madridu, pošto je Luka Modrić član Reala, a u Atletiku već igra Šime Vrsaljko, a do ne tako davno i Mateo Kovačić je bio u "kraljevskom" klubu...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

HRVAT UPROPASTIO TRANSFER MITROVIĆU: Atletiko izabrao duplo jeftiniju varijantu iz komšiluka!

Izvor: Kurir, 12.Avg.2020

Ivo Grbić, golman Lokomotive iz Zagreba izbor uprave "jorgandžija"

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.