Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2021, 09:51

Bomba iz Gornjeg Milanovca: Filip Stuparević pred potpisom za Metalac

Zvučno pojačanje za Žarka Lazetića

Angažovao je Metalac devet igrača ovog leta, a najzvučnije će tek da stigne. I to iz Engleske. Filip Stuparević će biti novi napadač superligaša iz Gornjeg Milanovca.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, saradnja talenta iz „klase 2000“ i ambicioznog kluba je dogovorena , a već do kraja sedmice trebalo bi da bude ozvaničena. Čeka se da Stuparević dobije papir iz FA Engleske, kojim se potvrđuje da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je slobodan u izboru nove sredine s obzirom da je ušao u proces protiv Votforda, usled neiplaćenih zarada u trajanju od devet meseci. Kako su propisi na strani nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije, slučaj će biti zaključen u njegovu korist i time otvoren put konačnom povratku u ovdašnji fudbal.

Iako su mu ostale dve godine saradnje sa Votfordom, Stuparević će se trajno rastati sa Stršljenovima i potpisati za Metalac kao punopravan član. Pojedine informacije ukazuju da je Filip već u Gornjem Milanovcu, da uveliko trenira pod komandnom palicom Žarka Lazetića i da će biti jedan od njegovih aduta u tek započetoj sezoni. Stupareviću je namenjena uloga u ofanzivnom delu tima, sa zadatkom da nadomesti odlazak Prestiža Mubonga, pošto je reprezentativac Konga pred transferom u Saudijsku Arabiju vrednim 300.000 evra.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kvalitativna prednost Stuparevića je što će u Metalcu biti bonus, imajući u vidu da je rođen 30. avgusta 2000. i da tek za mesec dana puni 21 godinu. S druge strane, pred Lazetićem će biti izazov da temperamentnog ofanzivca uvede u takmičarski ritam, pošto je poslednju zvaničnu utakmicu odigrao 18. juna 2020. kad je na gostovanju Voždovca u Surdulici proveo na terrenu 62 minuta.

Metalac je prethodno doveo Marka Sarića iz Čukaričkog, Ričarda Odadu i Nemanju Stojića iz Crvene zvezde, Srđana Nikolića iz mitrovačkog Radničkog, Mateju Maslarevića iz čačanskog Borca, Luku Stevića iz švajcarksog Kjasa, Vasilija Đurića iz Inđije, Filipa Bačkulju iz austrijskog Juniorsa i Andriju Fratovića iz Trajala.

Sad će i Filipa Stuparevića, poniklog u Radu, afirmisanog u dresu Voždovca, januara 2019. transferisanog u Votford za 2.250.000 evra, potom pozajmljivanog Zmajevima (dvaput) i češkom Pribramu. Vreme je opet za Superligu. Ovog puta u Gornjem Milanovcu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.