Bomba - Rajković pred vratima španskog velikana?!

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2020, 22:24

Bomba - Rajković pred vratima španskog velikana?!

Da li je vreme za sledeći veliki korak?

Predrag Rajković je na meti Sevilje, preneli su lokalni mediji u Andaluziji!

Prema njihovim saznanjima sportski direktor Monći, inače i bivši golman, izuzetno  ceni sposobnosti srpskog golmana i postoji mogućnost da se na leto preseli na Ramon Sančez Pishuan.

Rajković iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri na golu francuskog Remsa, a L'Ekip ga je proglasio za najboljeg golmana Lige 1 sa najvećim procentom odbrana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 79,1%.

Lokalni mediji u Andaluziji podsećaju da je Rajković stigao u Rems za samo pet miliona evra, ali i dodaju da je njegova tržišna vrednost sada znatno veća, te da nije poznato koliko bi Sevilja sada morala da izdvoji da ga dovede.

Rajković ima tek 23 godine, jasno je da je pred njim tek najvažniji deo karijere, a potencijalni transfer u Sevilju bio bi zaista ogroman iskorak.

Za našu reprezentaciju, svakako je ovo dobra vest, baš kao što je rekao i naš prvi golman Marko Dmitrović, da je konkurencija zdrava i izuzetno važna, te da je od ogromnog značaja što Srbija ima dva golmana u najjačim ligama petice.

Da li ćemo obojicu gledati od sledeće sezone u Španiji?

Ne treba zaboraviti da se Atletiko Madrid interesuje za Dmitrovića i da je već godinama na ceni u toj zemlji...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.