Bomba - Murinjo odjavio Pogbu, saigrači srećni!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba - Murinjo "odjavio" Pogbu, saigrači srećni!

Iz više izvora, Pogba na udaru trenera, da li je ovo razlog za konačan raskid.

Posle mnogo sitnih čarki, jasne želje da ode, komentara na račun tima, ali i kritika na račun svoje igre, izgleda da je Pol Pogba dosadio svima.

Naime, "Tajms", ali i još nekoliko izvora bliskih klubu tvrde da je Murinju prekipelo.

Sukob je nastao nakon meča protiv Vulvsa kada je Pogba bio krivac za gol rivala, a zatim komentatirao taktiku, Murinjo mu je pred svlačionicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao da nikada više neće biti kapiten, i da ne predstavlja vrednosti kluba.

Posle utakmice Pogba je zamerio kroz redove treneru u medijima da se Junajted brani, da su se povukli, međutim to je bilo inicirano svađom u svlačionici neposredno posle meča.

Navodno su igrači podržali Murinja, Pogba nema zbog ponašanja, stila igre mnogo prijatelja u timu, smatraju da se ponaša kao da je veći od kluba, a veruje se da bi voleli da ode, umesto da stalno koketira sa Barselonom i Juventusom.

Pogba je bio kapiten kada je Valensija van tima, prema najavama trebalo je večeras protiv Derbi Kauntija da bude u ekipi, ali izgleda da je prvi korak da neće igrati večeras...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pet razloga zbog kojih saigrači ne mogu da dočekaju da Pogba ode!

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 09:25

Potvrđeno je, svima je preko glave, ovo su samo neki primeri zbog čega tim, ali i klub čvrsto stoje uz Murinja i pored loših rezultata. Pogba je izgleda svima dojadio....Junajted je na kolenima, ispadanje iz Liga kupa je dodatno razljutilo navijače, iako takmičenje samo po sebi i nije toliko bitno....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.