Bomba – Hrvat u Sitiju za 90.000.000

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 20:50

"Bomba" – Hrvat u Sitiju za 90.000.000

Fudbaler Lajpciga Joško Gvardiol izvesno će nastaviti karijeru u Mančester sitiju.

Dva kluba dogovorila su se o visini obeštećenja za hrvatskog reprezentativca, tvrdi poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

Gvardiol će u četvrtak uveče otputovati u Mančester, a posle lekarskih pregleda trebalo bi da potpiše višegodišnji ugovor sa šampionom Engleske.

Romano, koji je stručnjak za fudbalske transfere, navodi da će Mančester siti nemačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klubu da isplati fiksno obeštećenje od 90 miliona evra za hrvatskog odbrambenog igrača.

Predstavnici dva kluba su potpisali papire o transferu hrvatskog reprezentativca, koji nije igrao za Lajpcig na poslednjih nekoliko pripremnih utakmica nemačkog kluba.

Gvardiol (21) je ponikao u Dinamu iz Zagreba, a u Lajpcig je stigao 2021. godine za 16 miliona evra plus bonusi.

On je za nemački klub odigrao 88 utakmica i postigao je dva gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.