Izvor: B92, 01.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolton bolji od Njukasla

U poslednjoj utakmici 11. kola Premijer lige koja se odigrala na "Ribok stadionu", domaći Bolton porazio je Njukasl Grema Sunesa rezultatom 2-1.

Tim Sema Alardajsa došao je u vođstvo u 52. minutu, kada je senegalski internacionalac El Hađi Diuf na najbolji način iskoristio jednu grešku odbrane "Svraka" i glavom pogodio mrežu Šeja Givena. Diufu je ovo prvi gol u čak 18 meseci, a poslednji pogodak pre ovoga Senegalac je postigao upravo protiv svoje sadašnje ekipe dok je još bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << član Liverpula.

Gosti su uzvratili tri minuta kasnije golom Darena Embrouza, ali je terenska inicijativa "Vonderersa" na kraju ipak urodila plodom - Kevin Dejvis je iskoristio kiks Stivena Kara i postavio konačan rezultat na ovoj utakmici.

Posle ove pobede Bolton je izbio na četvrto mesto na tabeli, dok je Njukaslu ovo prvi poraz otkako ih je preuzeo Sunes.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.