Bolonja stvara moćan tim, prvo stiže napadač!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2015, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolonja stvara moćan tim, prvo stiže napadač!

Bolonja ima novca da se ravnopravno nosi u Seriji A, očekuje se nekoliko velikih pojačanja.

Sedmostruki prvak italijanske Serije A i ekipa koja se ove sezone vratila u najjači rang takmičenja u Italiji, Bolonja, biće ozbiljan konkurent u ovom takmičenju naredne sezone, po svemu sudeći.

Finansije im neće biti problem, vlasnici kluba su uložili veliki novac, a transferi se već pominju za letnji prelazni rok.

igrački kadar bi Bolonji mogao biti jači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Gracijana Pelea, preneli su engleski mediji.

Gracijano Pele je igrač koji je "eksplodirao" na početku sezone u Premijer ligi, ali je imao jedan sušni period nakon odličnog početka. Sautempton ga je doveo iz Fejenorda pred početak ove sezone za 8 miliona funti, a naredne sezone napuniće i tridesetu godinu.

Ipak, svakako da bi bio veliko pojačanje za ekipu Bolonje pred narednu sezonu Serije A.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.