Bolonja prekinula seriju Grifona

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolonja prekinula seriju "Grifona"

Na "Renato Dal'Ara" stadionu gostovala je ekipa Đenove.

U okviru 26. kola italijanske Serije A, Bolonja je ugostila Đenovu, a domaćin je slavio sa 2:0 (0:0).

U prvom poluvremenu nije bilo golova da bi nakon samo četiri minuta igre u nastavku Matija Destro doneo prednost domaćinu.

Masina je izbegao ofsajd zamku, ali nije uspeo da sprovede loptu u mrežu, međutim na odbitak je naleteo Destro i zakucao loptu iza leđa Perina.

Igra se 72. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minut kada je Bolonja povela sa 2:0. Odbrana "Grifona" je napravila grešku, loptu je ukrao Destro, sjurio se ka golu gostiju i onda nesebično proigrao Faletija, koji lako trese nebranjenu mrežu rivala.

Do kraja nije bilo promene rezultata, Đenova je poražena nakon tri vezana trijumfa, a treba dodati i da je za "Grifone" poslednjih pola sata odigrao i bivši igrač Zvezde Darko Lazović.

Bolonja je nakon ovog trijumfa 11. sa 33 boda, Đenova je dva mesta ispod sa tri boda manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BL: Kostićev HSV sve bliži Cvajti

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2018

Fudbaleri Hamburgera poraženi su na gostovanju u Bremenu...U okviru 24. kola nemačke Bundeslige, Verder ja na svom stadionu ugostio HSV, domaćin je slavio sa 1:0 (0:0)...U prvom poluvremenu nije bilo golova, a kada se činilo da ih neće biti ni u drugom, kiksnuo je Van Drongelen...Rezervista Johanson...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.