Bolonja nadigrala Kaljari

Izvor: RTS, 10.Mar.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolonja nadigrala Kaljari

Fudbaleri Bolonje savladali su Kaljari sa 2:0 (1:0) u meču 27. kola Serije A.
Bolonja je osvojila važne bodove u borbi za opstanak, ona je trenutno na 18 mestu 21 bodom, iza nje su Frosione sa 17 i Kjevo sa 10. S druge strane Kaljari je ostao na 14. poziciji sa 27 sakupljenih bodova.

Bolonja je povela u 34. minutu. Odbrambeni igrač gostiju igrao je rukom u šesnaestercu pa je sudija pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Pulgar.
Domaćin je uddvostručui prednost u 77. minutu. Sansone je odlično prošao po levoj strani ušao u kazneni prostor dodao do Sorijana koji pronalazi put lopti do mreže.
U narednom kolu Bolonja gostuje kod Torina, a Kaljari dočekuje Fiorentinu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BODOVI ZA MIHU: Posle tri poraza, Bolonji konačno krenulo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2019

Još su u zoni ispadanja...Fudbaleri Bolonje koje sa klupe predvodi Siniša Mihajlović ostvarili su važan trijumf u borbi za opstanak pošto su savladali Kaljari sa 2:0 na svom terenu u 27. kolu Serije A, te su tako prekinuli seriju od tri uzastopna poraza...Svesni su domaći bili važnosti utakmice...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.