Bolonja dovela dva nova igrača

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2015, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolonja dovela dva nova igrača

Novi član italijanske Serije A Bolonja dovela je i 13. pojačanje ovog leta

Safir Taider je došao iz Intera, u kojem je bio poslednje dve godine, a Emanuele Đakerini iz ekipe Sanderlenda.

  Taiderje potpisao četvorogodišnji ugovor, a prema pisanju italijanskih medija plaćen je oko četiri miliona evra, dok će po sezoni zarađivati 900.000.

Bolonja je pre njega dovela 11 igrača od kojih su najzvučnija imena Matija Destro koji je stigao iz Rome, Ibrahim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mbaye i Lorenco Kristig pridošlice iz Intera, kao i Entoni Munir koji je stigao iz francuskog Monpeljea.

Taider je nastupao za Bolonju od 2011. do 2013. godine pre prelaska u Inter. Dve godine kao član tima sa Djuzepe Meace je proveo na pozajmicama u Sautemptonu i Sasuolu. Za Inter je nastupio 25 puta i postigao jedan gol.

Đakerini će u narednoj sezoni igrati kao pozajmljen fudbaler 'Crnih mačaka'. On se tako posle dve godine na 'Ostrvu' vraća u Italiju, gde je igrao za Juventus i Ćezenu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.