Bolonja – Torino na TV B92

Izvor: B92, 02.Avg.2020, 09:18

Bolonja – Torino na TV B92

Fudbaleri Bolonje i Torina u nedelju od 20.45 igraju u poslednjem kolu Serije A, a direktan prenos utakmice možete da gledate na TV B92.

Ekipa Siniše Mihajlovića nalazi se u nešto slabijoj formi, baš kao i "bikovi" i ovaj meč biće idealna prilika za oba tima da se od prvenstva oproste pobedom.

Utakmica nema takmičarski značaj jer je Torino obezbedio opstanak, a Bolonja se nalazi na sredini tabele i ne može mnogo da napreduje.

Mihajlović je pred utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao:

"Želimo da pobedimo u poslednjem meču i iskreno mislim da Italijani jedva čekaju da se završi ova mučna sezona. Ovo nije fudbal. Utakmica nema takmičarski značaj, ali idemo na pobedu. Bolje završiti sezonu sa 49 nego sa 46 bodova", rekao je Mihajlović.

Na terenu ćemo videti verovatno srpskog fudbalera Sašu Lukića koji iza sebe ima dobru sezonu u dresu Torina.

Utakmicu ćete imati priliku da gledate u direktnom prenosi na TV B92.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.