Bolesne pretnje Luki Modriću (FOTO)

Izvor: Mondo, 14.Jun.2018, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolesne pretnje Luki Modriću (FOTO)

Hrvatski reprezentativac, igrač Real Madrida Luka Modrić suočen je sa jezivim pretnjama na društvenim mrežama.

Foto: MN Press

Luki Modriću prete smrću!

Jedan od najboljih evropskih i svetskih fudbalera meta je bolesnika koji su na društvenim mrežama objavili fotografije sa njegovim kartonskim likom - na jednoj je obešen, a na drugoj mu neko drži skalpel pod vratom.

Ove fotografije objavljene su na Instagram profilu Balkanski navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (pogledajte OVDE).

Šta je autore ovih jezivih pretnji nateralo na ovo ne znamo.

Moguće je da to ima veze sa sudskim slučajem protiv nekadašnjeg čelnika zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića, koji je osuđen na 6 godina zatvora zbog malverzacija sa budžetom kluba. Modrić je bio ispitan u tom slučaju u svopjstvu svedoka, a protiv njega je potom podignuta optužnica zbog lažnog svedočenja.

Modrić je bio i na meti navijača splitskog Hajduka >>>>

Torcida o Modriću: Go*no maleno, mora u zatvor!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.