Bokser Kovačević i košarkašica Petković najbolji mladi sportisti Zvezde u aprilu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 19:08

Bokser Kovačević i košarkašica Petković najbolji mladi sportisti Zvezde u aprilu

Nagrade uručene danas na druženju ''Zvezdin ponedeljak''.

Bokser Maksim Kovačević i košarkašica Anja Petković prvi su dobitnici priznanja za najboljeg mladog sportistu Crvene zvezde, koja će se ubuduće dodeljivati svakog meseca. Nagrade su im dodeljene danas na drugom druženju "Zvezdin ponedeljak".

Kovačević je na prvenstvu Srbije za mlađe kategorije u Valjevu osvojio zlatnu medalju i titulu šampiona Srbije u pionirskoj konkurenciji, u kategoriji do 31 kilogram, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a priznanje “Zvezdin bor” uručio mu je trener vaterpolista Crvene zvezde Aleksandar Filipović. Petković je sa pionirskom ekipom Crvene zvezde osvojila duplu krunu, odnosno titulu šampiona Srbije i Mini Kup Srbije, a na obe finalne utakmice je proglašena za MVP-ja. Priznanje “Zvezdina jela” predao joj je mladi  fudbaler Stefan Leković.

 - Na Upravnom odboru SD Crvena zvezda odlučeno je da proglašavamo najbolje mlade sportiste meseca Crvene zvezde, svih koji treniraju u Zvezdi i one koji počinju svoju ne samo profesionalnu, već i životnu priču uz Zvezdu i sa Zvezdom. Nadam se da ćemo uspeti da od ovih priznanja napravimo tradiciju - rekao je generalni sekretar SD Crvena zvezda Zoran Avramović. - Nadamo se da ćemo sa našim mladi borovima i jelama, a tako se zovu trofeji “Zvezdin bor” i “Zvezdina jela”, na kojima piše “Da rastemo zajedno”, uspeti svi zajedno da rastemo. To je ideja i poenta Crvene zvezde da ne treba da stajemo, nego da rastemo zajedno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.