Izvor: RTS, 17.Jun.2021, 13:17

Boks spaja region, Borovčanin na prijemu kod Zaeva

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev sastao se u Skoplju sa predsednicima bokserskih saveza zemalja regiona na čelu sa prvim čovekom srpskog boksa Nenadom Borovčaninom i dao punu podršku projektu regionalne lige.
Prijem je usledio nakon što je u Skoplju održan sastanak čelnih ljudi regionalne lige, koja je pokrenuta uz pordršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u i predsednika Svetske bokserske federacije (AIBA) Umara Kremleva.

"Prenosim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vam pozdrave našeg predsednika Aleksandra Vučića. Nadam se da ćete doći u Beograd 26. oktobra da sa ostalim liderima Balkana uveličate ceremoniju svečanog otvaranja Svetskog prvenstva u boksu u Beogradu", rekao je Borovčanin.
Zaev se zahvalio na lepim rečima, uzvratio pozdrave i još jednom naglasio značaj prijateljstva dve zemlje, posebno kada je Srbija pritekla u pomoć komšijama u vakcinaciji protiv koronavirusa.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Boks spaja region, Borovčanin na prijemu kod Zaeva

Izvor: B92, 17.Jun.2021

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev sastao se u Skoplju sa predsednicima saveza zemalja regiona na čelu sa prvim čovekom srpskog boksa Nenadom Borovčaninom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.