Boks i MMA se vraćaju u Las Vegas

Izvor: B92, 28.Maj.2020, 10:04

Boks i MMA se vraćaju u Las Vegas

Sportska komisija savezne države Nevada u SAD dozvolila je da se borilački sport vrati pod svetla Las Vegasa.

Kako navode američki mediji, država Nevada je odlučila da ukine zabrane za borilačke sportove i boks i MMA se vraćaju u Vegas.

Prvi bokserski meč biće na programu već 9. juna prema nekim navodima, dok će prvi meč borilačkih sportova biti MMA i to 30. juna.

Glavna borba na tom "Fight Night" događaju biće između Tajrona Vudlija i Gilberta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Burnsa, a svi borci koji budu učestvovali će prolaziti kroz poseban protokol zbog koronavirusa.

Takođe, publika neće biti prisutna na ovim mečevima, kao što je slučaj bio i tokom prethodnih UFC događaja koji su se održavali u Džeksonvilu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.