Bokan sprema bombu na klupi Budućnosti - veliki povratak ili početak nove ere?

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020, 15:25

Bokan sprema "bombu" na klupi Budućnosti - veliki povratak ili početak nove ere?

U igri i treća opcija.

Budućnost uveliko razmišlja o narednoj sezoni, pa je tako krenuo u stvaranje tima koji ima šampionske ambicije u ABA ligi.

Podgoričke "Dnevne novine" prenose da u klubu razmatraju tri opcije kada je u pitanju trener ekipe.

Prvi je ostanak Petra Mijovića koji je ove sezone stabilizovao ekipu koja je bila u trci za šampionski pehar.

Ipak, tu su još dva imena - Aleksandar Džikić i Dejan Milojević.

Džikić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je već vodio Budućnost sa kojom je osvojio titulu u sezoni 2017-18, poslednji angažman bio mu je u Estudijantesu, pa ne bi bilo prepreka da se vrati u dobro poznatu sredinu.

Pojavio se i Dejan Milojević koji je napustio Megu, on je istakao ambiciju da se oproba u NBA ligi, ali bi poziv iz Podgorice mogao da mu promeni planove.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Džikić se vraća u ABA ligu?

Izvor: B92, 30.Maj.2020

Srpski trener Aleksandar Džikić mogao bi da se vrati u ABA ligu, prenose crnogorski mediji...Džikić je jedna od opcija za klupu podgoričke Budućnosti, saznaju "Dnevne novine"...Pošto je košarkaška sezona u Evropi završena zbog pandemije koronavirusa, timovi se već pripremaju za narednu sezonu...Postoje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.