Bojlan novi trener Čikaga

Izvor: B92, 27.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojlan novi trener Čikaga



Dosadašnji pomoćni trener Čikaga Džim Bojlan predvodiće Bulse do kraja sezone. On će na funkciji prvog trenera naslediti Skota Skajlsa, koji je u ponedeljak dobio otkaz.

52-godišnjem Bojlanu ovo je četvrta sezona u stručnom štabu Čikaga, a ukupno četrnaesta u NBA ligi. Prethodno je radio kao asistent Majka Fratela (Klivlend), Brajana Hila (Vankuver), Skota Skajlsa (Finiks) i Terija Stotsa (Atlanta).

Bez obzira na poverenje rukovodstva Bulsa, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bojlan je postavljen kao "prelazno rešenje", rekao je direktor Čikaga Džon Pakson.

Čovek koji je tokom nedelje menjao Skajlsa na klupi Čikaga, Pit Majers, ostaće u stručnom štabu, kao i preostali pomoćnici Ron Adams i Majk Vilhelm.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.