Bojana protiv Mirze za titulu

Izvor: S media, 17.Dec.2010, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana protiv Mirze za titulu

Srpska teniserka, Bojana Jovanovski, plasirala se u finale čelendžera koji se za nagaradni fond od 75.000 dolara igra u Dubaiju.

Treći "reket" naše zemlje bila je u polufinalu bolja od Španjolke Anabel Medine Gariges, trenutno 72. igračice sveta, sa kojom se prvi put sastala i zabeležila pobedu rezultatom 2:1 (6:0, 6:7, 6:3).

Jovanovski će u meču za titulu igrati protiv Indijke Sanie Mirze, koja je u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << drugom polufinalu bila bolja od Ruskinje Jevgenije Rodine, takođe posle tri odigrana seta.

Bojana u polufinalu

Tajpeh: Bojanin beg iz ambisa

WTA: Jelena sedma, Ana 26.

Bojana je protiv Mirze, koja je trenutno 164. na WTA listi, do sada igrala dva puta, oba puta u 2010. godini (kvalifikacije za Sinsinati i Tajpeh 2), a Indijka je u oba meča uspela da osvoji samo set, pa će uloga favorita biti na strani 81. teniserke sveta.

(Foto: Novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.