Bojan Ostojić u poseti KBC Zvezdara (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 18:49

Bojan Ostojić u poseti KBC "Zvezdara" (FOTO)

Proslava 85. rođendana.

Prvotimac Partizana Bojan Ostojić i portparol kluba Biljana Obradović su 1. decembra posetili Kliničko bolnički centar "Zvezdara", koji slavi 85. rođendan.

Tamo je razgovarao sa generalnim direktorom Petrom Svorcanom.

- Žao mi je što zbog trenutne situacije sa Kovi̇d-19 nismo u mogućnosti da današnji jubilej obeležimo u prisustvu svih prvotimaca Partizana, ali i na ovaj način želimo da damo svoj doprinos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i podsetimo sve na važnost očuvanja ovakve zdravstvene institucije - rekao je Ostojić i dodao:

- Ispred FK Partizan, svih zaposlenih i celog tima, želim da se zahvalim svom medicinskom osoblju i zdravstvenim radnicima širom Srbije na nadljudskoj bori tokom pandemije i da im poručim da smo uz njih! Takođe, apelujem na sve da budemo odgovorni, da nosimo maske, da ne izlazimo na mesta na kojima ima puno ljudi kako bismo sačuvali jedni druge.

▪️Prvotimac Partizana Bojan Ostojić u poseti Kliničko bolničkom centru Zvezdara, koji danas slavi 85. rođendan.

▪️Na slici, Ostojić sa

prof. dr Petrom Svorcanom, vd direktor KBC Zvezdara. pic.twitter.com/vjjM6rdQlo

— FK Partizan (@FKPartizanBG) December 1, 2020

Posle kraćeg razgovora, uz poštovanje svih mera zaštite od Kovid-19, Ostojić je uručio uramljen dres sa brojem 85, kao i maske sa obeležjima FK Partizan, za osoblje kliničkog centra koje navija za klub iz Humske.

Inter ozbiljno „visi“, i ako večeras (21.00) ne slavi protiv Menhengladbaha mogao bi da se oprosti od prolaska u narednu fazu Lige šampiona. Problem je što se igra u Nemačkoj, i što domaćin beleži odlične rezultate. Kvota na dvojku je 2,45, iks je 3,40, a kec 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Menhengladbah - Inter.

- Hvala FK Partizan sto je povodom 85 godina KBC Zvezdara posetio našu ustanovu koja ima čak 1800 zaposlenih od kojih mnogi prate fudbal i verno navijaju. Iskoristio bih priliku da pozovem sve da se pridržavaju mera kako bismo sto pre pobedili Koronu i mogli da odemo na stadion i navijamo - rekao je prof. dr Petar Svorcan, vd direktor KBC Zvezdara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.