Bojan Nastić potpisao za Genk

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2016, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Nastić potpisao za Genk

Doskorašnji levi bek Vojvodine Bojan Nastić (22) danas je potpisao ugovor sa belgijskim Genkom.

Još jedan fudbaler koji je do skoro nosio crveno-beli dres Vojvodine karijeru će nastaviti u jednom zapadnoevropskom klubu.

Nakon što mu je prošle sezone istekao ugovor sa Vošom, Bojan Nastić je danas pronašao novi klub i potpisao ugovor sa belgijskim Genkom na dve godine, uz opciju da saradnja nakon toga bude produžena na još dve sezone.

Nakon što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prošao mlađe kategorije Vojvodine, Bojan Nastić je debitovao za prvi tim u sezoni 2011/12. na utakmici protiv Rada u Novom Sadu, a od tada je za crveno-bele odigrao ukupno 104 utakmice, postigao dva gola i zabeležio jednu asistenciju.

Jedan je od retkih igrača u novijoj istoriji kluba koji je odigrao preko 100 utakmica za Vojvodinu.

Svom bivšem igraču, fudbalski klub Vojvodina se zahvalila na svemu što je pružio u crveno-belom dresu i poželela mu mnogo uspeha u nastavku karijere.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.