Bojan Krkić može da igra za Srbiju!?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Nov.2011, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Krkić može da igra za Srbiju!?

Španski fudbaler srpskog porekla i član italijanske Rome Bojan Krkić još uvek ima šansu da zaigra u nacionalnom timu Srbije, prema novim pravilima UEFA!

Naime, čelnici Evropske fudbalske unije doneli su odluku po kojoj svaki fudbaler koji je odigrao samo jednu utakmicu u reprezentaciji može da zaigra za drugi nacionalni tim, naravno, ukoliko dobije poziv druge zemlje.

S te tačke gledišta, Srbija još uvek može da se bori za Bojana Krkića, Španca srpskog porekla.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Pre nekoliko godina, čelnici Fudbalskog saveza Srbije (FSS), kasnije i selektor Radomir Antić, pokušali su da nagovore Krkića da zaigra za "orlove", međutim, on je to odbio sa jasnom željom da brani samo boje "crvene furije", zemlje u kojoj je rođen.

Ipak, u konkurenciji igrača kao što su David Vilja, Fernando Tores, Hoseba Ljorente, jasno je da Krkić neće moći previše da se nada minutaži kod Visentea del Boskea, što bi mogao da bude adut FSS.

Krkić (21) je odigrao samo jedan meč za Španiju. Od ovog leta je član Rome, tri gola na devet utakmica, u koju je prešao iz Barselone čiji je član bio četiri sezone (2007-11). Za Katalonce je postigao 26 golova na 104 meča.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bojan Krkić može da igra za Srbiju!?

Izvor: TvojPortal.com, 23.Nov.2011, 02:57

Izvor: vesti online. Španski fudbaler srpskog porekla i član italijanske Rome Bojan Krkić još uvek ima šansu da zaigra u nacionalnom timu Srbije, prema novim pravilima UEFA!... . Naime, čelnici Evropske fudbalske unije doneli su odluku po kojoj svaki fudbaler koji je odigrao samo jednu utakmicu...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.