Bogosavcu ugovor na četiri godine (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020, 19:58

Bogosavcu ugovor na četiri godine (foto)

Zasluženo.

Miroslav Bogosavac je dobio dugoročni ugovor sa Ahmatom iz Groznog, potvrđeno je na sajtu kluba.

Bogosavac je do sada igrao kao pozajmljeni igrač iz Čukaričkog, ali je ruski klub odlučio da ga otkupi za nepoznatu cifru.

Bogosavac je u Rusiju otišao sredinom februara, i pet utakmica ukupno, pre i posle prekida sezone, bilo je dovoljno da opravda očekivanja i zasluži dugoročni ugovor.

Inače, on je dete Partizana za koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je nastupao do 2017. godine, kada je otišao u Čukarički.

Ima 23 godine i pred njim je duga karijera, verujemo i uspešna.

Za početak, treba da obezbedi opstanak sa Ahmatom, koji je na četiri boda ispred Krile Sovjetov, koja je prva ispod crte.

«Ахмат» подписал четырехлетний контракт с Мирославом Богосавацем.

Сербский защитник перешел в грозненский клуб зимой 2020 года на правах аренды из клуба «Чукарички».

«Ахмат» воспользовался опцией выкупа, аренда игрока завершалась по окончании сезона. pic.twitter.com/MyVVodDlpm

— FC Akhmat Grozny (@akhmatgrozny) July 3, 2020
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bogosavac ostaje u Čečeniji, profitirao i Čukarički

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020, 17:15

Dobra vest za Bogosavca...Miroslav Bogosavac, srpski fudbaler koji je od ove polusezone bio član Ahmata iz Groznog, ostaće u tom klubu...On je bio na pozajmici sa pravom otkupa, a nakon samo četiri utakmice uprava tog kluba je odlučila da Bogosavac ostane i da plati Čukaričkom obeštećenje..."Igra...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.