Bogdanović se oglasio FOTO

Izvor: B92, 25.Nov.2020, 10:14

Bogdanović se oglasio FOTO

Bogdan Bogdanović oprostio se porukom na drušvenim mrežama od saigrača i Sakramento Kingsa.

Srpski košarkaš je boje ovog kluba branio tri godine, a od naredne sezone nastupaće za Atlanta Hokse, sa kojima je potpisao četvorogodišnji ugovor.

"Hvala puno Sakramento Kingsima što su me dočekali sa toliko ljubavi na početku moje NBA karijere. Hvala što ste mi dozvolili da budem svoj i što ste mi pružili priliku da sledim svoje snove. Hvala navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i gradu na gostoprimstvu i hvala za podršku sve ovo vreme", napisao je Bogdanović i dodao:

"Nedostajaće mi svi moji prijatelji, saigrači i jedna od najboljih navijačkih baza u NBA ligi! Hvala vam, vaš Bogi."

Postojala je mogućnost da ostane u Sakramentu, međutim, Kingsi nisu želeli ili jednostavno nisu imali prostora da izjednače ponudu koju je Bogdan dobio od Atlante.

Dobrodošlicu u novom klubu 28-godišnjem beku poželeli su novi saigrači Klint Kapela i Tre Jang.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.