Bogdanović posle dva rekorda karijere: Kao što sam gledao na Jutjubu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Dec.2017, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović posle dva rekorda karijere: Kao što sam gledao na Jutjubu (VIDEO)

Srpski košarkaš odigrao odličan meč protiv Klivlenda

Sakramento je došao do velike pobede nad Klivlendom od 109:95, a pored sjajnog Vinsa Kartera, Bogdan Bogdanović je pokazao fantastičnu partiju: 16 poena, tri skoka, osam asistencija i četiri ukradene lopte.

Dve poslednje dve navedene cifre su mu rekordi karijere.

"Sjajna timska pobeda. Bilo je neverovatno, kao plej-of utakmice koje sam gledao na Jutjubu. Trener mi stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << govori da više šutiram, ali ja se trudim da napravim pravi potez", rekao je Bogdanović.

Trener Dejv Jeger je bio zadovoljan igrom Bogdanovića.

"Vrlo brzo uči, izuzetno je inteligentan, kao i svi evropski igrači. Proučava, trudi se, želi da bude bolji, zna šta je dobar potez, a šta nije. Bio je fantastičan", istakao je trener Dejv Jeger.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Gromozvučni Top 10 (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2017

Na prve dve pozicije su zakucananja košarkaša Oklahome Tander...Bilo je veoma bogato i sadržajno u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu u noći između srede i četvrtka...Bogdan Bogdanović je odigrao jednu od najboljih utakmica od kako je stigao u NBA, imao ogromne zasluge u pobedi Sakramento Kingsa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.