Bogdanović poručio: Voleo bih Ameriku, da se izmerimo

Izvor: B92, 08.Sep.2023, 12:49

Bogdanović poručio: Voleo bih Ameriku, da se izmerimo

Bogdan Bogdanović, košarkaš Srbije, poručio je da bi voleo SAD kao protivnika u finalu.

Košarkaši Srbije su pobedili Kanadu i otišli u finale Mundobasketa.

Košarkaši Srbije su po deveti put u istoriji otišli u finale i u nedelju od 14 časova i 40 minuta će moći da po rekordni šesti put postanu prvaci planete.

Bogdan Bogdanović, kapiten Srbije, rekao je da bi voleo okršaj sa Sjedinjenim Američkim Državama.

"Hvala... Ne znam šta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da kažem stvarno. Mnogo sam srećan i zadovoljan, mnogo smo radili i trenirali i nekada nismo ni verovali u trening i isplatio se. Drago mi je da smo u finalu, da se spremimo za tu utakmicu. I ja sam bio nervozan, a Bruks je odličan koji radi svoj posao pa smo izašli kao pobednici i drago mi je. Voleo bih Ameriku, da se izmerimo. Voleo bih i zbog drugih igrača i zbog nekih poraza koje smo imali", rekao je Bogdanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marinković: Ludački od starta; Jović: Nismo bili mirni; Gudurić: Nema slavlja VIDEO

Izvor: B92, 08.Sep.2023

Vanja Marinković, Nikola Jović i Marko Gudurić zajedno su stali pred novinare nakon plasmana u finale...Košarkaši Srbije su pobedili Kanadu i otišli u finale Mundobasketa...Košarkaši Srbije su po deveti put u istoriji otišli u finale i u nedelju od 14 časova i 40 minuta će moći da po rekordni...

Nastavak na B92...

Bogdanović: Voleo bih Ameriku u finalu

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Sep.2023

Mnogo smo srećni, mnogo smo trenirali za ovo. Drago mi je da smo u finalu, bio sam nervozan, ali mi je na kraju drago da smo pobedili. Voleo bih Ameriku u finalu, da se izmerimo, rekao je kapiten srpskih košarkaša Bogdan Bogdanović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.