Izvor: Beta, 15.Feb.2014, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović i Krstić najbolji strelci

BEOGRAD, 15. februara 2014. (Beta) - Košarkaš Žalgirisa Džastin Dentmon najkorisniji je igrač 6. kola Top 16 faze Evrolige, dok su srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Nenad Krstić najbolji strelci kola.

Kako je objavljeno na sajtu tog takmičenja, Dentmon je u pobedi svoje ekipe nad Partizanom sa 89:77 imao indeks korisnosti 33 i bio je jedan od najzasližnijih za prvu pobedu litvanske ekipe u Top 16 fazi Evrolige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << />
Dentmon, kojem je ovo druga MVP titula ove sezone, postigao je 23 poena, a upisao je i pet skokova, šest asistencija i po jednu ukradenu loptu i blokadu.

Košarkaš CSKA iz Moskve i Serhio Rodriges iz Real Madrida su sakupili 26 indeksnih poena. Krstić je u pobedi ruske ekipe nad Galatasarajem postigao 24 poena, dok je Rodriges u duelu sa Lokomotivom iz Kubana ubacio 16 poena uz samo jedan promašen šut.

Najbolji strelci 6. kola Top 16 faze su Krstić i košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović sa 24 poena.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.