Bogdanović dvocifren, Atlanta opet poražena od Bruklina

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 00:30

Bogdanović dvocifren, Atlanta opet poražena od Bruklina

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović upisao je 13 poena u porazu Atlante od Bruklin Netsa (114:102).

Hoksi su tako doživeli svoj drugi poraz u nizu od Bruklina od kojih su poraženi u prošlom meču.

Bogdanović nije imao blistavo šutersko veče, iz igre je imao 4/13, dok je van linije 7,25 pogodio tri puta iz osam pokušaja.

Od ostalih Marej je imao 20 poena uz 11 asistencija, Bej je upisao 20 poena, a Dindre Hanter je utakmicu završio sa 15 poena. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Kod Bruklina Mikal Bridžis je dominicao na ovom meču i ubacio je 38 poena, Džonson je imao 23 poena, dok je Klarkson upisao dabl-dabl učinak sa 12 poena i 13 skokova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DVOCIFRENI BOGDAN NIJE BIO DOVOLJAN ZA POBEDU: Bruklin ponovo prejak za Atlantu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Mar.2024

Teško ide bez Tre Janga Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović postigao je 13 poena u porazu Atlante od Bruklin Netsa (114:102). Ovo je bio drugi uzastopni poraz Hoksa od Bruklina. Bogdanović nije imao sjajno veče u šutu, postigao je 4 od 13 šuteva iz igre, dok je van linije za tri poena pogodio tri...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.