Bogdanović dobio ponudu, hoće li pristati?

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović dobio ponudu, hoće li pristati?

Srpski košarkaš je najavio da bi mogao da napusti redove Sakramento Kingsa.

Pisali smo prethodnih dana, pojavila se priča da bi Bogdan Bogdanović narednog leta mogao da napusti Sakramento Kingse u potrazi za boljim ugovorom.

On ima mogućnost da narednog leta postane ograničeno slobodan agent, pa su mediji u SAD preneli da bi Srbin mogao da se odluči na takav korak.

Srpski košarkaš ulazi u treću godinu ugovora sa klubom, prema kojem ima devet miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dolara po sezoni, ima opciju da odigra i četvrtu godinu za nešto više od 10 miliona dolara, ali je jasno da je neće iskoristiti.

Postaće ograničeno slobodan, a Kingsi su uradili što je do njih, ponudili su mu maksimalne moguće uslove za produžetak saradnje.

Navodno je sam Bogdanović to izjavio za "Sacramento Bee", a Bogi bi trebalo da dobije 50 miliona dolara na četiri godine ukoliko pristane na ponudu.

Srpski košarkaš je dodao da želi da ostane u Kingsima, ali se čini da mu se ne žuri.

"Voleo bih da ostanem. Svi znaju da volim Sakramento. Svi vole da budu ovde. Tu je sjajna grupa momaka. Srećan sam sad, kao što sam i bio srećan ovih godina, ali ne želim da brzam.

Možda potpišem sutra, možda za mesec dana. Ko zna, videćemo
", rekao je Bogdan Bogdanović.

Bivši igrač Partizana i Fenera je prošle sezone beležio 14,1 poen, 3,8 asistencija i 3,5 skoka po nastupu, ali je nastupima na Mundobasketu u Kini skrenuo posebnu pažnju na sebe, bio je najbolji strelac turnira sa 22,9 poena u proseku (uz 55,6% šuta iz igre), uvršten je i u idealnu petorku planetarne smotre.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Neću žuriti sa odlukom

Izvor: Danas, 16.Okt.2019

Bogdan Bogdanović bi narednog leta mogao da postane ograničeno slobodan agent, ukoliko do 30. juna ne odgovori pozitivno na maksimalnu ponudu Sakramento Kingsa u vidu 51.400,000 dolara za četiri godine. Članak Neću žuriti sa odlukom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.