Bogdanović: Neshvatljiva nervoza

Izvor: MVP.rs, 18.Avg.2016, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Neshvatljiva nervoza

Najbolji hrvatski košarkaš dao je izjavu za medije.

Bojan Bogdanović je učinio sve kako bi se Hrvatska plasirala u polufinale Olimpijskih igara. Ubacio je 28 poena i najvećim delom utakmice je bio nerešiva enigma za srpske reprezentativce. Popularni Babo je u izjavi nakon meča objasnio kako je uvek drugačije izgubiti od Srbije nego od drugih reprezentacija:

"Bila je to lepa priča, do ove utakmice. Niko se nije nadao da ćemo doći na Olimpijske igre >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << i u poziciju da se borimo za polufinale. Ipak, izgubiti četvrtfinale protiv ovakvog rivala je teže nego da smo izgubili od neke druge reprezentacije", rekao je Bojan Bogdanović u prvoj izjavi za "HRT".

"Mislim da smo dobro ušli u utakmicu, iako smo u prvoj i drugoj četvrtini primili dosta poena na 'bek dor' utrčavanja. Zaustavili smo njihove glavne igrače, Teodosića i Raduljicu. Šta se dogodilo u trećoj četvrtini, ne znam ni ja", utučeno je prokomentarisao Bogdanović.

"Neshvatljivo smo ušli u nervozu. Pustili smo naše centre da prevode loptu i ta serija Srbije je presudila u njenu korist. Na kraju smo uspeli da se vratimo, prišli na jednu loptu, ali danas nije išlo".

(foto: FIBA)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Bojan Bogdanović: Neshvatljiva nervoza

Izvor: MVP.rs, 18.Avg.2016

Najbolji hrvatski košarkaš dao je izjavu za medije...Bojan Bogdanović je učinio sve kako bi se Hrvatska plasirala u polufinale Olimpijskih igara. Ubacio je 28 poena i najvećim delom utakmice je bio nerešiva enigma za srpske reprezentativce. Popularni Babo je u izjavi nakon meča objasnio kako je...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.