Bogdanović: Kada se sve pogleda, nismo dobar tim

Izvor: B92, 02.Mar.2022, 09:56

Bogdanović: Kada se sve pogleda, nismo dobar tim

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović smatra da su Atlanta Hoksi izgubili identitet tima i da su zaboravili kako se pobeđuju utakmice.

Hoksi su doživeli novi poraz, ovog puta od Seltiksa u Bostonu 98:107 i ponovo su pali na deseto mesto.

Bogdanović je bio odličan, ubacio je 25 poena, ali je Atlanta ispustila +17.

"Kada vodite 15 razlike i tim protiv kog igrate ostane bez jednog od dvojice najboljih igrača u tom trenutku, a vi ne uspete da pobedite, onda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << niste dobar tim", objašnjava Bogdanović i nastavlja:

"Izgubili smo osećaj, izgubili smo identitet tima, zaboravili smo da pobeđujemo. Kada pogledate drugo poluvreme, vidite da je Grent Vilijams čuvao Hanter i uz svako poštovanje, mislim da je dobar defanzivac, ali da ne može da ga čuva. Ipak, mi smo loše odrađivali posao i nismo našli način da pobedimo", rekao je srpski košarkaš.

Hoksi igraju po principu toplo-hladno. Sada su na desetom mestu i imaju samo jednu pobedu više od Vizardsa koji su na 11. poziciji.

"Ne znam zašto nam se ovo dešava. Od možda i najbolje utakmice u Torontu, sada smo odigrali ovako, možda i najgoru utakmicu. Stvarno ne znam", zaključio je Bogdan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.