Bogdanović: Jang i ja ćemo biti problem

Izvor: B92, 02.Dec.2020, 18:13

Bogdanović: Jang i ja ćemo biti problem

Bogdan Bogdanović pojavio se na konferenciji za medije pred početak trening kampa.

NBA liga uskoro počinje, igrači dolaze u kampove i spremaju se za novu sezonu.

Bogdan Bogdanović se priključio Atlanta Hoksima i po prvi put se pojavio na konferenciji za novinare kao član ovog tima.

"Tre Jang i ja ćemo biti problem za druge timove, biće jako teško da čuvaju nas dvojicu", rekao je kratko Bogdan Bogdanović.

Srpski košarkaš je upitan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za stanje u Kingsima i da li je to bio razlog za odlazak.



"Pošto Kingsi nisu napravili nijedan značajan potez u prelaznom roku shvatio sam da je vreme da odem. Bio sam zaista uzbuđen zbog dolaska u Atlantu",
objasnio je nekadašnji član Partizana, Fenerbahčea i Sakramento Kingsa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

‘JANG I JA ĆEMO BITI PROBLEM’: Pojavila se prva Bogdanova izjava po dolasku u novi klub

Izvor: HotSport.rs, 02.Dec.2020

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović pojavio se na konferenciji za medije pred početak trening kampa.. The post ‘JANG I JA ĆEMO BITI PROBLEM’: Pojavila se prva Bogdanova izjava po dolasku u novi klub appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.