Bogdanović: Čast je biti kapiten Srbije

Izvor: B92, 24.Jul.2023, 16:06

Bogdanović: Čast je biti kapiten Srbije

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović oglasio se na konferenciji za medije.

Od 25. avgusta do 10. septembra će se na Filipinima, Japanu i Indoneziji igrati ovogodišnji Mundobasket.

Srbija će turnir otvoriti 26. avgusta protiv Kine, dva dana kasnije igra sa Portorikom, a potom 30. avgusta sa Južnim Sudanom.

"Hvala vam što ste došli, izuzetna je čast biti ovde i predstavljati našu zemlju, pogotovo u ulozi kapitena. Čast je biti kapiten >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije, znamo koji su igrači to bili pre mene i nadam se da ću biti dobar kapiten", rekao je Bogdanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bogdanović o izostancima: Možda FIBA treba da počne da plaća igrače

Izvor: B92, 24.Jul.2023

Srpski reprezentativac i kapiten Bogdan Bogdanović razgovarao je sa novinarima posle konferencije za medije...Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović na konferenciji za medije rekao je da mu je čast što je dobio takvu ulogu...On je potom izdvojio vremena i razgovarao sa novinarima:.."Ovo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.