Bogdanomanija u Istanbulu! (video) (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2017, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanomanija u Istanbulu! (video) (foto)

Za Srbiju će danas navijati i domaći navijači. Pogađate i sami zašto.

Srbija će danas biti pojačana i domaćim navijačima.

Srbija svoje mečeve prve faze igra u areni u kojoj igra i Fenerbahče. I tokom utakmice sa Letonijom i pred današnji susret sa Rusijom u hali i oko nje, mogu se videti ljudi različitih uzrasta u žuto-plavim dresovima evropskog prvaka. Ali, to nije lokal-patriotizam, niti navijačko osvajanje teritorije.

Ne, svi oni, od najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dece do penzionera, došli su da još malo uživaju u partijama svog idola i voe naše reprezentacije Bogdana Bogdanovića. Čak i na zagrevanju, sat vremena pre početka utakmice, moglo se čuti skandiranje novom beku Sakramenta.A tu su bili i obožavaoci sa transparentima.

Pogledajte i posluštajte i sami šta smo zabeležili danas.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.