Bogdane, šta to radite dobro?; Pešić: Spavaju u komadu, ne mogu da ih probudim

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 12:52

"Bogdane, šta to radite dobro?"; Pešić: Spavaju u komadu, ne mogu da ih probudim

Selektor Svetislav Pešić odgovorio je umesto Bogdana Bogdanovića na pitanje novinara i izazvao smeh u sali za konferencije.

Srbija je maksimalnim rezultatom prošla u narednu fazu takmičenja, a u poslednjem duelu pao je Južni Sudan - 115:83.

Pešić je na konferenciji rekao da je komunikacija pre i posle treninga najvažnija, a novinari su pitali, šta je to toliko bitno?

"Spavaju i sanjaju", ispalio je Pešić:

"Ne mogu da ih probudim. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Igrači imaju dobre krevete, raspitao sam se, pitao da li da ih menjamo, rekli su ne, spavamo u komadu. Najbolja regeneracija je što spavaju u komadu", odgovorio je selektor umesto kapitena.

Bogdanović je govorio o utakmici protiv Južnog Sudana.

"Rezultat ne govori to, bila je teška utakmica za nas, najteža u grupi. Srećan sam i ponosan zbog pobede. Turnir za nas tek počinje", rekao je Bogdan.

Bogdanović je utakmicu završio sa devet asistencija.



"Igrali smo na taj način i oni su me tako branili, to je to. Sudan je pokazao koliko voli svoju zemlju, srećni su što su prvi put na SP, nisu došli ovde kao turisti, već da se bore i to će sigurno podići nivo košarke u njihovoj zemlji".


O previše lakim pobedama i onome što nas čeka u drugoj grupi, Bogdan je rekao:

"Mi igramo zbog rezultata, ne gađamo koga ćemo kako da dobijemo. Neke utakmice su teže i zahtevinije, sad je ovako, i spremni da igramo i tesnije završnice".

"Orlove" u petak očekuje utakmica protiv Italije.

"Očekujem tešku utakmicu, dobru za publiku. Znamo jedni druge vrlo dobro".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.