Izvor: RTS, 02.Mar.2021, 22:36

Bogdan ponovo na parketu, povratak protiv Majamija

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović oporavio se od povrede kolena i biće u sastavu Atlante za meč sa Majamijem koji je na programu u noći između utorka i srede od 01.30.
Nakon nešto više od mesec i po dana pauze zbog povrede, Bogdan Bogdanović se vraća na parket.

To su potvrdili i generalni menadžer Hoksa Trevis Šlenk, kao i trener Nejt MekMilan.
MekMilan je naglasio da će Bogdanović imati limitirane minute, kako ne bi obnovio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poredu i kako bi polako hvatao ritam.
"Bogdan nije igrao košarku dugo. Jeste četiri na četiri, ali ne pet na pet. Od njega očekujemo da izađe na teren, zagreje se i da nam nekoliko minuta. Nadamo se da može da se vrati motivisan i ispali nekolkiko dobrih šuteva. Biće izazov igrati u limitiranom vremenu, a uklopiti se i vratiti u rotaciju", rekao je trener Atlante.
Pre povrede, Bogdan je u proseku beležio oko 10 poena po meču.
Atlanta od 01.30 časova po našem vremenu, gostuje na Floridi kod ekipe Majami hita.
U dosadašem toku sezone, Atlanta je 11. na Istoku sa učinkom od 14 pobeda i 20 poraza.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bogdan zaigrao posle mesec i po dana i postigao pet poena

Izvor: RTS, 03.Mar.2021, 06:25

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović vratio se na teren posle povrede kolena i zaigrao prvu utakmicu nakon nešto više od mesec dana pauze. Bogdan je odigrao 16 minuta u pobedi svoje Atlante nad Majamijem (94:80) i za to vreme imao skroman učinak. . Nekadašnji košarkaš...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.