Izvor: RTS, 13.Feb.2022, 23:29

Bogdan odigrao najbolji meč u sezoni, ali Atlanta nije imala snage za pobedu u Bostonu

Košarkaši Bostona savladali su na svom terenu Atlantu rezultatom 105:95, a sjajnu partiju u dresu gostiju - najbolju ove sezone - pružio je Bogdan Bogdanović.
Atlanta je u Bostonu sjajno otvorila meč i došla do dvocifrene prednosti na kraju prve četvrtine - 28:17.

Ipak, Boston je već u narednoj zaigrao bolje, dok je u trećoj potpuno razbio goste i preokrenuo - treću četvrtinu Boston je dobio sa 42:23.
Na krilima raspoloženih Janga >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Bogdanovića, Atlanta je bila u životu i pokušavala da sustigne prednost Seltiksa, ali je domaćin odbio sve napade, sačuvao prednost do kraja i ostvario osmu vezanu pobedu.
Tejtum je bio nezaustavljiv - postigao je 38 poena, a najveću pomoć je imao u Braunu (17 poena) i Vajtu (14).

Tre Jang je bio najefikasniji u poraženom timu sa 30 poena (uz deset asistencija), a Bogdan Bogdanović je odigrao najbolji meč u sezoni.
Srpski reprezentativac je postigao 26 poena, uz šest skokova, dve asistencije i jednu ukradenu loptu.  
Boston je šesti na tabeli na Istoku, dok je Atlanta na desetoj poziciji.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Odlična partija Bogdanovića u porazu Atlante od Bostona

Izvor: Danas, 14.Feb.2022, 00:05

Košarkaši Bostona savladali su večeras na svom terenu ekipu Atlante sa 105:95, i tako su zabeležili osmi uzastopni trijumf u NBA ligi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.