Bogdan nije lider? Gurović objašnjavao zašto... (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan ''nije lider''? Gurović objašnjavao zašto... (video)

Najbolji je strelac Svetskog prvenstva, izabran u idealnu petorku, igra u NBA ligi... Šta to Bogdanu još nedostaje prema Gurovićevim kriterijumima?

Reprezentacija Srbije je završila na petom mestu na proteklom ''Mundobasketu'' u Kini, a ako nekome ne bi trebalo bilo šta da se prigovori zbog neosvojene medalje, to je naš najbolji igrač na ovom takmičenju Bogdan Bogdanović.

On je u potpunosti opravdao očekivanja, možda ih čak i nadmašio nemilosrdno rešetajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protivničke koševe.

Ipak, naš nekadašnji proslavljeni reprezentativac Milan Gurović, istaknuti član generacije koja je 2002. godine u Indijanapolisu postala prvak sveta, smatra da i pored svega što je Bogdanović pokazao u Kini, bek Sakramento Kingsa - ''nije lider''.

Objasnio je i zbog čega tako misli.

''Svi pričaju Bogdan Bogdanović lider, po meni nije. On je odličan igrač, fenomenalan šuter, najbolji igrač. Ali, nisi ti lider samo na terenu, nego i van terena.







Daj malo podvikni na tajmautu, drekni, nateraj ih da se probude. To je lider.







Tu je falio Teodosić, on zna da priča, da drekne ako treba. Ne možeš svaku utakmicu da daš 30, svaka čast, ali nekako je Bogdan miran.







On je mašina, on je dečko fantastičan, najbolji šuter u poslednjih 20-30 godina. Ali, da bi bio lider treba da priđeš igraču da mu kažeš nešto, da ga udariš po dupetu, da ga pokreneš. Kad je tajm-aut, da se skupe svi... To je lider, lider koji priča'', objašnjava Gurović u razgovoru za ''Meridian TV''.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILAN GUROVIĆ ZNA UZROK DEBAKLA SRBIJE NA MUNDOBASKETU U KINI: Falio im je Teodosić! Bogdanović je dobar, ali NIJE LIDER!

Izvor: Kurir, 24.Sep.2019, 08:27

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Srbije Milan Gurović kratko je prokomentarisao debakl Orlova u Kini. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.