Bogdan nestrpljivo čeka 7. novembar

Izvor: Mondo, 16.Okt.2018, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan nestrpljivo čeka 7. novembar

Bek Sakramenta nada se da bi tog datuma mogao da se vrati u takmičarski pogon.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Tokom pauze između dve sezone, Bogdan Bogdanović morao je na operaciju kolena od koje se i dalje oporavlja. Do početka NBA lige za 2018/19. godinu ostalo je još manje od 24 sata, ali će srpski reprezentativac morati da propusti nekoliko uvodnih mečeva svog tima.

Nada se da će na terenu ponovo biti 7. novembra, kada "kraljevi" dočekuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Toronto.

"Ne osećam se loše. Danas sam prvi put malo trčao. Postaje monotono da ponavljam iste treninge, ali znam da ću biti spreman za dve-tri nedelje. Ne znam tačan datum, cilj je utakmica sa Torontom kod kuće. Nadao sam se da će to biti već za prvu utakmicu", rekao je Bogdanović posle jednog od poslednjih treninga Sakramenta pred duel sa Jutom.



Izvor: YouTube/Basketball Zone x Cowbell Kingdom

Bek "orlova" istakao je da pun samopouzdanja dočekuje predstojeću sezonu, kao i da mu nije lako da sa strane posmatra saigrače kako treniraju.

"Teško je samo sedeti i gledati druge kako treniraju. Ponekad im se pridružim, ali me brzo vrate na klupu. Pokušavam da pomognem dodavajući loptu, želim da se osećam kao deo tima, teško je kada ne možeš da budeš sa saigračima", iskren je reprezentativac Srbije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.