Bogdan na trećem mestu!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Feb.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan na trećem mestu!

Srpski as Bogdan Bogdanović posle sjajne partije na Ol staru gde je proglašen za VMP u susret zvezda u usponu Evrope i SAD skočio je na listi rukija.

NA najnovijoj listi koju objavljuje "Hups habit" bek Sakramento Kingsa je sa šeste pozicije skočio na treću.

Ispred Bogdana su samo Ben Simons i Donovan Mičel, a Srbin je ispred Kajla Kuzme, Džejsona Tejtuma, Denisa Smita, Džoša Džeksona, Laurija Markanena...

Bogdanović je proglašen za najkorisnijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << košarkaša Ol-star meča "Zvezde u usponu", pošto je sa 26 poena predvodio Tim sveta u pobedi nad domaćim igračima 155:124. Bogdanović je u "Stejlps centru" za 21 minut šutirao iz igre 9/16 (dao sedam trojki, od toga jednu sa devet metara), uz šest asistencija, četiri skoka i ukradenu loptu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.