Bogdan i Kalina u elementu! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2015, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan i Kalina u elementu! (video)

Košarkaši Fenerbahčea pobedom su startovali u Evroligi a završnicu meča sa Bajernom iz Minhena obeležili su i sjajni potezi srpskih internacionalaca Bogdana Bogdanovića i Nikole Kalinića.

Srpski reprezentativci iz redova Fenerbahčea Bogdan Bogdanović i Nikola Kalinić proslavili su prvi trijumf u novoj evroligaškoj sezoni pošto je Fenerbahče u prvom kolu grupe "A" u Istanbulu savladao minhenski Bajern rezultatom 74:67.

Dugo su se izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Željka Obradovića mučili sa ekipom Svetislava Pešića a pitanje pobednika rešeno je tek u završnici poslednje deonice kada je domaćin prelomio meč.

Dvojica srpskih reprezentativaca iz redova istanbulskog sastava Bogdan Bogdanović i Nikola Kalinić ostvarili su gotovo identičan učinak. Obojica su upisali po osam poena, s tim što je Bogdan Bogdanović ostvario četiri skoka više od Kalinića koji je uhvatio dve lopte.

Važno je, međutim da su u završnici susreta, kada je bilo najvažnije, bivši prvotimci Partizana i Crvene zvezde odigrali na visikom nivou o čemu svedoče i njihovi odlični potezi koji se nalaze u prilogu.

Dok je Bogdan tukao dalekometnom paljbom, Kalina je zakucao Bajern i stavio tačku na trijumf Fenerbahčea.

BOGDAN BOGDANOVIC pic.twitter.com/jRNFWCkkIE

— Turkish Great Goals (@turkishgoals) October 16, 2015

Kalinic bitirdi bu işi! pic.twitter.com/s2i0e0nkOc

— Turkish Great Goals (@turkishgoals) October 16, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EVROLIGA: Sjajna akcija Bogdana i Veselog među TOP 10 poteza (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2015, 10:54

Fenerbahče je sinoć savladao Bajern, a najbolje poteze tog meča izveli su bivši igrači Partizana, Bogdan Bogdanović i Jan Veseli.. . Njihova akcija u dva poteza – dodavanje Bogdana Bogdanovića sa polovine terena i alej-ap zakucavanje Jana Veselog, postavljena je tek na deveto mesto na listi,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.