Izvor: Sportal.rs, 02.Apr.2024, 06:28

Bogdan besneo na trenera! Sukobio se na parketu, uneo mu se u lice, pa otišao sa klupe /VIDEO/

Košarkaši Atlante pobedili su Čikago sa 113:101, a meč je obeležio i momenat svađe Bogdana Bogdanovića sa trenerom Kvinom Snajderom. Revoltiran je bio lider Srbije na kraju utakmice, snimljeno je i kako se uneo u lice treneru, posle čega su igrači razdvajali. Bogdan je potom besno bacio peškir i otišao sa klupe.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Bogdanovića ovakvog nikad nismo videli: Bogdan se oglasio posle incidenta i svađe sa trenerom usred meča /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 02.Apr.2024

Atlanta je razbila Čikago sa 113:101, Bogdan Bogdanović je odigrao još jedan sjajan meč, a utakmicu je obeležio sukob i svađa kapitena srpske reprezentacije i trenera Hoksa Kvina Snajdera na parketu. Incident se dogodio na nešto manje od dva minuta do kraja kada je meč već praktično bio rešen...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.