Bogdan: Nisam atleta, radio sam sa izvanrednim trenerima

Izvor: B92, 02.Dec.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan: Nisam atleta, radio sam sa izvanrednim trenerima

Bogdan Bogdanović, košarkaš Sakramento Kingsa, uživao je u intervjuu posle meča i pobede svoje ekipe nad Indijanom.

Kingsi su pobedili Pejserse 111:110 uz odličnu partiju sprskog asa, koji je bio odličan i na kraju je meč završio sa 20 poena, šest asistencija i dve ukradene lopte.

Bogdan je istakao značaj njegovih pređašnjih trenera pri učenju i usavršavanju pik-en-rol igre.

"Nadam se da ste uživali, da ste bili zabavljeni. Imam sreće što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam radio sa izvanrednim trenerima u prošlosti. Oni su me odlično naučili o pik-en-rolu. Nisam toliki atleta kao Amerikanci, tako da moram da pronađem način da postižem poene i kreiram na drugi način", izjavio je Bogdanović.

Bogdanović je imao sjajnu saradnju sa centorm Vilijem Koli-Stajnom, ali nije tako dobro bio povezan sa Grkom Kostom Kufosom.

"Kosta se još zagreva, vratiće se on, imaćemo dobru konekciju. Sa Vilijem je tako lako. On razume igru i način na koji ja igram i, sve dok budemo igrali ovako, bićemo nezaustavljivi", jasan je Bogdanović.

Sakramento posle 22 odigrane utakmice ima po 11 pobeda i poraza i igra iznad predsezonskih očekivanja.

Na pitanje komentatora da li Bogdan zna koliko je teško komentarisati meč u kojem on i Bojan Bogdanović igraju, Bogi je uz smeh samo prokomentarisao: "Ne znam, ali mora da vam je teško".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.