Bogdan: Kad izgubiš onako od Golden Stejta...

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2018, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan: Kad izgubiš onako od Golden Stejta...

Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović kaže da je loša igra njegovog tima protiv Juta Džeza posledica poraza od Golden Stejt Voriorsa noć pre.

Kingsi su u nedelju poraženi od šampiona, iako su imali dvocifrenu prednost, u neizvesnoj završnici 117:116. Klej Tompson je postigao ključne poene nekoliko sekundi pre kraja.

Taj meč je očigledno imao uticaj na izuzetno lošu partiju tima iz Kalifornije dan kasnije protiv Jute, koja je slavila ubedljivo 133:112.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
"Kad izgubite onakav meč od Golden Stejta... Da smo pobedili šampiona to bi nam mnogo značilo. Znatno lakše bismo se oporavili i pripremili za Jutu. Ovako, taj poraz je uticao da izgledamo jako loše i na kraju smo ubedljivo poraženi", izjavio je Bogdanović, koji je bio najefikasniji u svom timu protiv tima iz Solt Lejka sa 20 poena.

Izvor: You Tube

Slično mišljenje ima i plejmejker Dieron Foks.

"Protiv Golden Stejta smo prosuli nešto što je trebalo da dobijemo. Protiv Jute nismo igrali kako treba. Bili smo bez energije, a Juta je to iskoristila", poručio je Foks.

Sakramento trenutno ima skor 10-10 i zauzima 11. mesto na Zapadu. U narednoj utakmici dočekuju Los Anđeles Kliperse.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.