Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2020, 19:50

Bogdan Amerima: Tamo odakle ja dolazim uče nas da igramo nesebično, da čitamo igru

"Bila je to jedna od noći. Išlo me je, a one druge noći nije", rekao je Bogdan

Kako je samo dobro odigrao Bogdan Bogdanović protiv Nju Orelansa. Posle užasne partije u prethodnoj utakmici ovoga puta je izašao i dao 35 poena što mu je rekord karijere.

Mnogi su se zapitali šta je po sredi?

E upravo je o svemu tome pričao Bogdanović i probao da pruži objašnjenje za tako dobru partiju kojom je sve ostavio bez reči.

"Možda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je to zato što je bio prenos utakmice na nacionalnoj televiziji, pa sam se malo zapalio", rekao je Bogdanović u šaljivom tonu. U svom stilu.

Pa je nastavio Bogdan da objašnjava šta se dogodilo.

"Bila je to jedna od noći. Išlo me je, a one druge noći nije", rekao je Bogdan kada je dobio pitanje za šut 1/15 protiv Dalasa.

Ali onda je usledio performans karijere Bogdana, pa je sa 35 poena prebacio 32 data poena u dresu Partizana protiv Cibone. Kada je NBA liga u pitanju, njegov rekord bio je meč protiv Finiksa kada je ubacio 31 poen.

"Bio sam sada malo više usredsređen. Pre utakmice sa Dalasom radio sam iste stvari kao i ovoga puta. Nisam ništa menjao u rutini. Ušao sam u dvoranu kao i uvek, šutirao moje šuteve, držao sam se rutine. Iskreno, to je sve", objašnjava da nema ništa novo u rutini što je uneo pa je došao do 35 poena.

Trudio se Bogdan da objasni tako naglo poboljšanje posle užasne večeri u prethodnom meču.

"Nekada imate lošu utakmicu, a možda me je to malo ubrzalo, malo stavilo pritisak na mene. Volim pritisak. Mislim da dobro reagujem kada sam pod pritiskom i uvek to treba da imate na umu".

Imao je Bogdan i zanimljiv odgovor kada su ga pitali da prokomentariše izjavu saigrača Foksa koji je rekao da Bogdanović igra nesebično.

"Tako mi učimo da igramo tamo odakle ja dolazim. Nesebično... Čitamo igru", rekao je Bogdanović.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.