Bobo slavio u Mionici

Izvor: RTS, 01.Avg.2019, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobo slavio u Mionici

Italijan Rikardo Bobo pobednik je druge poluetape koja je vožena u Mionici.
U prelepoj sprinterskoj završnici Bobo je prvi prošao kroz cilj i ostvario prvi trijumf na našoj najpoznatijoj biciklističkoj trci.

Biciklisti su imali prelep doček u centru Mionici, mesta oko kojeg su vožena tri kruga dužine 32 kilometra.
Poluetapu su u potpunosti kontrolisali vozači italijanskog Nortvejv >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tima, čiji je takmičar Enriko Salvador i trećeg trkačkog dana sačuvao žutu majicu.
Salvador je imao dva kvara na biciklu, ali je oba puta tim dobro reagovao i Enriko je završio trku u Mionici.
Pored italijanskog Nortvejva, i tim austrijskog KTM-a iz Graca bio je više nego aktivan, jer je njihov takmičar Moran Vermulen bio nosilac plave majice za najboljeg brdskog vozača, a preuzeo je i belu majicu za najboljeg mladog takmičara do 23 godine.
Crvenu majicu za sada u svom posedu ima Enriko Salvador, koji ju je preuzeo pobedom na Zlatiboru u prepodnevnok, prvoj poluetapi.
Pred biciklistima je u petak i poslednji trkački dan, kada će karavan iz Mionice krenuti put Požarevca gde će biti i cilj 59. izdanja trke Kroz Srbiju.
Ta finalna etapa biće duga 155 kilometara, a Požarevac dočekuje pobednika u samom centru grada. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Trka kroz Srbiju: Bobo slavio, Salvador siguran na čelu

Izvor: B92, 01.Avg.2019

Italijan Rikardo Bobo iz tima Mito sajkling pobednik je kružne poluetape koja je vožena u Mionici, dugoj 95 kilometara...On je u poslednjim metrima trke odsprintao člana mađarske Panone Danijela Moriča, te klupskog kolegu Stefana Gandina koji se popeo na najniže mesto pobedničkog postolja...Lider...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.