Bobić: Sve je moguće protiv Bajerna

Izvor: B92, 31.Maj.2013, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobić: Sve je moguće protiv Bajerna

Sportski direktor Štutgarta Fredi Bobić rekao je da njegov klub može da iznenadi Bajern iz Minhena u finalu Kupa Nemačke.

"Mnogi misle da smo sledeća Bajernova žrtva, ali igra se jedna utakmica i sve je moguće. Jedva čekamo da počne meč i nadamo se da ćemo srušiti Bajern sa trona. Nismo bez šansi, ko se nadao će u Engleskoj Vigan da osvoji FA kup protiv Mančester Sitija", rekao je Bobić nemačkim medijima.

Štutgart je ove sezone završio na 12. mestu na tabeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bundeslige, a njihova dva susreta sa Bavarcima završeni su rezultatom 6:1 i 2:0 u korist prvaka Nemačke i Evrope.

Finale nacionalnog Kupa Nemačke između minhenskog Bajerna i Štutgarta igra se u subotu od 20 sati na Olimpijskom stadionu Berlinu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.