Bobi smešan? Bolji je od Karima

Izvor: N1 televizija, 14.Okt.2018, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bobi smešan? Bolji je od Karima"

Poljski košarkaš Marćin Gortat priznao je da je iznenađen sposobnostima srpskog centra Bobana Marjanovića.

Iskusni Poljak je ovog leta stigao u Los Anđeles Kliperse iz Vašingtona,  i očekuje se da bude starter.

Ipak, Gortat je istakao da će mu biti teško da se bori za minutažu sa Marjanovićem.

"Ljudi ga posmatraju i misle da je pomalo smešan. Ali nije smešan kada treba da ga čuvate. Boban je nezaustavljiv. Iznenađen sam šta sve ume, s obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na njegovu visinu. Protiv njega morate biti fokusirani jer ako niste ubaciće vam 20 poena i imaće 12 skokova za osam minuta. To on i radi, svaki meč odigra po oko osam minuta i dođe do dabl-dabla. Mislim se, pa to je bolje od Karima Abdul-Džabara", rekao je Gortat.

Tokom priprema je Srbin na terenu provodio nešto više od osam minuta na parketu i za to vreme je u proseku beležio 10,5 poena , 5,2 skokova i 1,2 bloka.

.@MGortat on @BobanMarjanovic: "People ... look physical aspect of him thinking he’s a little funny. It ain’t funny when ... you’ve got to guard him. He showed up every game, checked in for 8 minutes and got double-double. Jesus Christ, that’s better than Kareem Abdul-Jabbar."

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.