Bobi razbio i dobio žestoku kritiku od ludog Srbina Popovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi razbio i dobio "žestoku kritiku" od ludog Srbina Popovića! (video)

Marjanović odličan, usledila i prozivka koja ga je šokirala. Jokić takođe zapažen, Denver srušio Sikserse u poslednjoj sekundi. Voriorsi i Kavsi bez problema, Čikago i Hjuston u nevolji!

Denver je protiv najgoreg tima lige čekao kraj. Emanuel Mudijaj je pogodio sa sirenom za pobedu Nagetsa protiv Filadelfije. Nikola Jokić je ubacio 18 poena i 8 skokova, Nurkić imao 4 blokade. Koš za pobedu je bio komičan, Siksersi su propustili šansu za trijumf, ali je meč beznačajan, oba tima uskoro završavaju sezonu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA: Koš godine za pobedu Denvera, GS nastavlja da gazi, brutalno kucanje Gordona (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Mar.2016

U NBA ligi prethodne večeri odigrano je 12 mečeva, a veče je obeležio Emanuel Mudije nestvarnim pogotkom.. . . Možda će nekome zvučati neverovatno, ali NBA liga i tim Denver Nagetsa ne vrte se oko Nikole Jokića.. Na opštu žalost, pobedu Nagetsima doneo je Emanuel Mudije neverovatnim pogotkom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.