Bobi prvi put starter, ostalo je logično! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi prvi put starter, ostalo je logično! (video)

Marjanović prvi put u startnoj petorci Klipersa, opravdao očekivanja. Kokoškov i Sansi uče kroz poraze, Oklahoma definitivno na pravom putu, Hjuston podigao glavu, mlađi Gasol držao lekciju u Juti!

Bobi je igrao od početka, Klipersi su lagano dobili na Floridi. Tako bi u najkraćem mogao da glasi izveštaj sa meča u kome je u prvom poluvremenu Orlando spušten na 44 poena, na kraju naš centar je uz 10 poena, imao 11 skokova, učinak bi bio i bolji da nije promašio četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slobodna bacanja.

Teo je dobio oko 17 minuta, 6 poena, 4 skoka, 3 asistencije, solidna partija, ne šutira mnogo, tim iz El-Eja je na 5-4, za njoh Medžik je redovna mušterija, 10 pobeda u nizu imaju protiv ovog rivala.



"Svit Lu" Vilijams je u nastavku sipao koševe, dao ih je 23 od 28, sve što je domaćin uradio je da se spusti na jednocifrenu razliku u finišu treće četvrtine, ali onda su Teo i Lu pogodili po jednu trojku i sve je bilo gotovo.

Nikola Vučević, po običaju dabl-dabl 22 poena, 11 skokova, ali Orlando je lako doživeo četvrti poraz u nizu.

Kevin Durant je sa 33 poena i 13 skokova vodio Voriorse do devete pobede u deset mečeva. Minesota je igrala dobro, ali onda je usledilo neizbežno, šampion ih je spustio na 12 poena u poslednjoj četvrtini. Kari je broja do 28, uz 9 skokova i 7 asistencija, Klej Tompson sa dve trojke na startu poslednjeg perioda doveo domaćina do prednosti, posle toga se Golden Stejt nije ni osvrtao. Derik Rouz posle junačkih 50 poena protiv Jute, pogađate, povređen, i to nakon samo pet minuta. Džimi Batler se vratio u tim, 21 poen, Vigins je dao 22, ali Timbervulvsi su imali očajno procente, iako su dali 13 trojki.

Kevin Durant (33 puntos), Stephen  Curry (28 puntos), y Klay Thompson (22 puntos) lideran la 7ª victoria consecutiva de los Warriors  pic.twitter.com/HF95vvqrAb

— More Than A Game (@Pasion_Basket1) 03. новембар 2018.

Feniks se dobro borio protiv Toronta, prvi pik Ejton igra sjajno, 17 poena, 18 skokova, proces učenja kroz poraze je u punom jeku. Kokoškov i njegov tim su poraženi od Toronta u Arizoni, goste je predvodio Leonard, 19 poena, 6 skokova, 5 asistencija, Reptorsi imaju samo jedan poraz, nisu igrali na svom nivou, ali su serijom od 14:2 u poslednjoj četvrtini ipak rešili pitanje pobednika.

Sansi su posle početne pobede zabeležili sedam poraza u nizu.

Memfis igra odlično, sudar Španaca je doneo radost Gasolu, Mark je ubacio 17 poena, imao 10 skokova, 7 asistencija, 4 ukradene lopte, na drugoj strani Rubio 22 poena, 11 asistencija, trijumf "Grizlija" u Juti ipak je iznenađenje, iako imaju odličnih 5-2, a "Džez" je na 50% uspešnosti. Konli je odigrao najbolju partiju u sezoni, ponovo je onaj pravi, 28 poena, Juti je nedostajao najbolji strelac Donovan Mičel i to se osetilo u ofanzivi.



Iako je Luka Dončić ubacio 18 poena, imao 9 skokova i 6 asistencija, Dalas je progurao gorku pilulu protiv Niksa. Gosti su odneli pobedu iz Teksasa, njihovi rukiji su igrali sjajno, Alonzo Trir je ubacio 19 od 23 poena u nastavku, Mičel Robinson uz 13 poena, imao 10 skokova, ponovo je Njujork loše šutirao trojke, ali se ni domaćin nije proslavio...

Oklahoma je našla sebe, četiri poraza, pa četiri pobede, Ras Vestbruk je ubacio 23 poena i imao 12 asistencija u trijumfu u prestonici, protiv Vašingtona koji ne može da shvati šta im se događa. Vizardsi su izgubili sedmi put u startnih osam mečeva, publika ih je izviždala na poluvremenu, drugu četvrtinu su izgubili sa 24 razlike...

Indijana je u tradicionalnom divizijskom derbiju teže nego što se očekivali isčupala pobedu protiv Čikaga, Oladipo je ubacio 25 poena, Majls Tarner 18, ovo je peti trijumf u nizu za Pejserse u gostima, najbolja serija u poslednjih šest godina. Kada je bilo potrebno u finišu, Oladipo i iskusni Kolison su pogodili, Čikago je imao tri šanse u polsednjih desetak sekundi, ali nisu pogodili, ponovo je kao protiv Denvera bilo tesno, i ponovo su ostali praznih šaka.

Hjuston je slavio u Bruklinu na krilima velike partije Krisa Pola, ova im je pobeda bila hleb nasušni nakon očajnog starta. Plej Roketsa je ubacio 32 poena, imao 11 asistencija i 7 skokova protiv Netsa, Melo Entoni dodao 28 poena, nije bilo Hardena, ali su i ovakvi Roketsi prejaki za domaće u čijim redovima je LeVert brojao do 29.

Harden je spreman za večeras, nije bilo potrebe da ga D'Antoni umara, ali biće u timu protiv Bulsa...

Rezultati:

Golden Stejt - Minesota 116:99

Feniks - Toronto 98:107

Juta - Memfis 100:110

Dalas - Njujork 106:118

Vašington - Oklahoma 111:134

Čikago - Indijana 105:107

Bruklin - Hjuston 111:119

Orlando - LA Klipers 95:120

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Leganesova tvrđava je neosvojiva, nakon Barse, sapleo se i Atletiko!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018

Na premijeri 11. kola španske Primere, Leganes je ugostio madridski Atletiko...Leganes igra zaista sjajno kod kuće u poslednje vreme, nakon pobeda protiv Barselone i Raja, isčupali su kod kuće bodove i u duelu sa madridskim Atletikom, na kraju 1:1 (0:0)...Prvi su pripretili domaći fudbaleri, igrao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.